Telefonförsäljare Exempel på personligt brev (mall & 20+ tips)

Skapa ett unikt Telefonförsäljare personligt brev med vår onlineplattform. Bläddra bland professionella mallar för alla nivåer och specialiteter. Hitta din drömroll redan idag!

Telefonförsäljare Exempel på personligt brev
Genomsnittligt betyg: 4,7 (194 röster)
Telefonförsäljare Exempel på personligt brev

Hej och välkommen till vår guide om hur du skriver ett effektivt försäljningsrepresentant för Telemarketer. Att arbeta som en telemarketer kräver skicklighet i att kommunicera och övertyga potentiella kunder över telefon. Med vår guide kommer du att lära dig hur du kan skapa en övertygande och professionell ansökningsbrev som sticker ut från mängden och ökar dina chanser att bli kallad till en intervju. Låt oss komma igång!

Vi kommer att täcka:

 • Så här skriver du ett personligt brev, oavsett bransch eller jobbtitel.
 • Vad ska du skriva i ett personligt brev för att sticka ut?
 • De bästa färdigheterna som arbetsgivare i alla branscher vill se.
 • Hur du snabbt skapar ett personligt brev med våra professionella Skapa ett personligt brev.
 • Varför du bör använda en mall för personligt brev
Dessutom ger vi dig experttips om hur du skriver ett personligt brev och professionella exempel som kan inspirera dig.


Relaterade exempel på följebrev

Innan vi börjar kan du vara intresserad av relaterade exempel på personliga brev för Telefonförsäljare. Dessa exempel kommer att ge dig värdefulla insikter och inspiration när du utformar ditt eget personliga brev. Upptäck effektiva strategier och få en djupare förståelse för hur du kan lyfta fram dina färdigheter och erfarenheter som Telefonförsäljare. Gör dig redo att lyfta din jobbansökan och sticka ut från konkurrenterna med vår kuraterade samling av exempel på personliga brev:

Telefonförsäljare Exempel på personligt brev

Hej där!


Jag skriver för att uttrycka mitt intresse för tjänsten som telemarknadsförare hos ert företag. Med min bakgrund inom försäljning och min förmåga att skapa starka kundrelationer, tror jag att jag skulle vara en värdefull tillgång för ert team.


Här är några skäl till varför jag tror att jag skulle vara en bra passform för rollen:

 • Jag har över tre års erfarenhet av telefonförsäljning och har en beprövad framgångsrik försäljningsrekord.
 • Jag har en stark förmåga att kommunicera tydligt och övertygande, och har tidigare tränats i olika försäljningstekniker och metoder.
 • Jag är mycket driven och målinriktad, och har alltid strävat efter att uppnå och överträffa mina försäljningsmål.
 • Jag är bekväm med att arbeta i en snabbt tempo miljö och har förmågan att hantera avslag på ett konstruktivt sätt.
 • Jag är öppen för att lära mig nya säljtekniker och processer, och är alltid villig att utvecklas och växa i mitt försäljningsarbete.

Jag är övertygad om att min erfarenhet och färdigheter skulle göra mig till en tillgång för ert team. Jag är passionerad när det gäller att uppnå och överträffa försäljningsmål och jag är övertygad om att mitt positiva och energiska tillvägagångssätt skulle bidra till att driva framgång för företaget.


Jag ser verkligen fram emot möjligheten att diskutera hur jag kan bidra till ert team mer i detalj. Tack så mycket för att ni tagit er tid att överväga min ansökan.


Med vänliga hälsningar,


Ditt namnVarför behöver du ett personligt brev från en Telefonförsäljare?

Du behöver ett telemarketing-ansökningsbrev för att övertyga arbetsgivaren om dina färdigheter och erfarenhet inom försäljning och kommunikation. Ett bra ansökningsbrev kan hjälpa dig att sticka ut bland andra sökande och öka dina chanser att få jobbet.

 • Det ger dig möjlighet att visa din personlighet och passion för försäljning
 • Det ger dig chansen att förklara varför du är intresserad av företaget och dess produkter/tjänster
 • Det ger dig möjlighet att beskriva din tidigare erfarenhet inom försäljning och kundrelationer
 • Det ger dig möjlighet att förklara hur du kan bidra till företagets framgång
 • Det ger dig en chans att visa din kommunikationsförmåga och hur du kan övertyga potentiella kunder att köpa företagets produkter/tjänsterNågra viktiga regler att hålla i minnet

 • Börja med att ange din kontaktinformation, inklusive ditt namn, adress och telefonnummer.
 • Skapa en introduktion som tydligt anger att du är intresserad av att arbeta som telemarknadsförare.
 • Berätta om din erfarenhet inom försäljning eller kundservice och hur det kan bidra till rollen som telemarknadsförare.
 • Förklara varför du är intresserad av företaget och hur du tror att din personlighet och färdigheter kan passa in i deras företagskultur.
 • Avsluta med att tacka mottagaren för deras tid och uttrycka din önskan om att få möjligheten att diskutera din ansökan vidare i en intervju.Vilken är den bästa strukturen för Telefonförsäljare följebrev?

Efter att ha skapat en imponerande Telefonförsäljare CV, nästa steg är att utforma ett övertygande personligt brev som ska bifogas din jobbansökan. Det är viktigt att komma ihåg att ditt personliga brev ska ha en formell ton och följa en rekommenderad struktur. Men vad exakt innebär denna struktur och vilka viktiga delar bör ingå i ett personligt brev från en Telefonförsäljare? Låt oss utforska de riktlinjer och komponenter som kommer att få ditt personliga brev att sticka ut.Nyckelkomponenter för Telefonförsäljare följebrev:

 • Din kontaktinformation, inklusive datum för skrivandet
 • Uppgifter om mottagaren, t.ex. företagets namn och adressatens namn
 • En professionell hälsning eller tilltal, som "Dear Mr. Levi,"
 • En uppseendeväckande inledning för att fånga läsarens intresse
 • Ett kortfattat stycke som förklarar varför du är en utmärkt matchning för rollen
 • Ytterligare ett stycke som belyser varför tjänsten stämmer överens med dina karriärmål och ambitioner
 • Ett avslutande uttalande som förstärker din entusiasm och lämplighet för rollen
 • En avslutande hälsning, t.ex. "Hälsningar" eller "Med vänlig hälsning", följt av ditt namn
 • Ett valfritt efterord (P.S.) för att lägga till en kort, slagkraftig kommentar eller nämna ytterligare relevant information.Följebrevets rubrik

En rubrik i ett personligt brev bör vanligtvis innehålla följande information:

 • Ditt fullständiga namn: Börja med ditt för- och efternamn, skrivet i ett tydligt och läsbart format.
 • Kontaktinformation: Ange ditt telefonnummer, din e-postadress och eventuellt din postadress. Om du anger flera kontaktvägar ser du till att den rekryterande chefen enkelt kan nå dig.
 • Datum: Lägg till det datum då du skriver det personliga brevet. Detta hjälper dig att fastställa tidslinjen för din ansökan.

Det är viktigt att placera rubriken överst i det personliga brevet, till vänster eller i mitten av sidan. Detta säkerställer att läsaren snabbt kan identifiera dina kontaktuppgifter och veta när det personliga brevet skrevs.Följebrevets hälsning / tilltal

En hälsning i ett personligt brev bör innehålla följande element:

 • Personligt tilltal: Tilltala den rekryterande chefen eller den specifika mottagaren av det personliga brevet med deras namn. Om namnet inte nämns i jobbannonsen eller om du är osäker på mottagarens namn är det acceptabelt att använda en allmän hälsningsfras som "Dear Hiring Manager" eller "Dear Telefonförsäljare Recruiting Team".
 • Professionell ton: Håll en formell och respektfull ton genom hela hälsningsfrasen. Undvik att använda ett alltför vardagligt språk eller informella uttryck.
 • Korrekt stavning och titel: Dubbelkolla stavningen av mottagarens namn och se till att du använder lämplig titel (t.ex. herr, fru, doktor eller professor) om det är tillämpligt. Detta visar att du är noggrann och professionell.

En lämplig hälsning kan t.ex. vara "Dear Ms. Johnson" eller "Dear Hiring Manager", beroende på vilken information som finns tillgänglig. Det är viktigt att anpassa hälsningen till den specifika mottagaren för att skapa en personlig och professionell ton i ditt personliga brev.Inledning till följebrev

En inledning till ett personligt brev ska fånga läsarens uppmärksamhet och ge en kort översikt över din bakgrund och ditt intresse för tjänsten. Så här ska en effektiv inledning se ut:

 • Inledande mening: Börja med en stark öppningsmening som omedelbart fångar läsarens uppmärksamhet. Nämn gärna din entusiasm inför jobbmöjligheten eller någon specifik aspekt av företaget eller organisationen som väckt ditt intresse.
 • Kortfattad presentation: Ge en kortfattad introduktion av dig själv och nämn den specifika tjänst du söker. Inkludera all relevant bakgrundsinformation, t.ex. din nuvarande roll, utbildningsbakgrund eller anmärkningsvärda prestationer som är direkt relaterade till tjänsten.
 • Koppling till företaget: Visa att du känner till företaget eller organisationen och gör en koppling mellan dina kunskaper och erfarenheter och deras uppdrag, värderingar eller bransch. Genom att visa att du förstår och överensstämmer med deras mål kan du understryka att du passar för rollen.
 • Engagerande krok: Tänk på att inkludera en eller två övertygande meningar som lyfter fram dina unika säljargument eller nyckelkvalifikationer som gör att du sticker ut från andra kandidater. Det kan vara en specifik prestation, en relevant färdighet eller en erfarenhet som visar på ditt värde som potentiell medarbetare.
 • Övergång till huvuddelen: Avsluta introduktionen genom att smidigt övergå till huvuddelen av det personliga brevet, där du ger mer detaljerad information om dina kvalifikationer, erfarenheter och hur de stämmer överens med kraven för tjänsten.

Genom att följa dessa riktlinjer kommer ditt personliga brev att göra ett starkt första intryck och sätta scenen för resten av din ansökan.Följebrev Kropp

Kära [Företagsnamn],

Jag är mycket intresserad av den lediga tjänsten som telemarketer som ni annonserat om, och jag är övertygad om att jag har rätt färdigheter och erfarenheter för att vara en tillgång för ert företag.

Nedan följer en kort sammanfattning av de komponenter som jag tror är viktiga att inkludera i mitt ansökningsbrev:

 • En kort introduktion där jag berättar om mig själv och varför jag är intresserad av tjänsten.
 • En beskrivning av min erfarenhet inom försäljning och telemarketing, inklusive tidigare arbetsplatser och specifika resultat.
 • En förklaring av hur mina färdigheter och egenskaper matchar de krav och förväntningar som ni har för tjänsten.
 • En avslutande paragraf där jag tackar för möjligheten att ansöka och uttrycker mitt hopp om att få chansen att diskutera min ansökan vidare i en intervju.

Jag ser väldigt mycket fram emot att ha möjligheten att bidra till ert företag och att få arbeta tillsammans med en sådan framgångsrik organisation. Tack så mycket för er tid och jag ser fram emot att höra från er snart.

Med vänliga hälsningar,

[Ditt namn]Gratis nära

Avslutningen och underskriften i ett personligt brev är ett sista tillfälle att lämna ett positivt intryck och bjuda in till vidare samtal. Så här ska avslutningen och underskriften i ett personligt brev se ut:

 • Sammanfattning av intresse: I det avslutande stycket sammanfattar du ditt intresse för tjänsten och upprepar din entusiasm över möjligheten att bidra till organisationen eller skolan. Betona det värde du kan tillföra rollen och nämn kortfattat dina nyckelkvalifikationer eller unika försäljningsargument.
 • Uppskattning och tacksamhet: Uttryck din uppskattning för den tid och omtanke som läsaren har ägnat åt att granska din ansökan. Tacka för möjligheten att komma i fråga för tjänsten och uppge om du har bifogat ytterligare material eller dokument, t.ex. referenser eller en portfölj.
 • Uppmaning till handling: Avsluta ditt personliga brev med en tydlig uppmaning till handling. Ange att du är tillgänglig för en intervju eller uttryck ditt intresse för att diskutera möjligheten ytterligare. Uppmuntra läsaren att kontakta dig för att boka ett möte eller lämna ytterligare information som kan behövas.
 • Komplimenterande avslutning: Välj en professionell och lämplig avslutning på ditt personliga brev, t.ex. "Med vänlig hälsning", "Bästa hälsningar" eller "Tack". Se till att avslutningen återspeglar den övergripande tonen och formaliteten i brevet.
 • Underskrift: Lämna utrymme för din egenhändiga namnteckning nedanför avslutningsfrasen. Skriv ditt namn med bläck och använd en läslig och professionell stil. Om du skickar in ett digitalt eller maskinskrivet personligt brev kan du helt enkelt skriva ditt fullständiga namn.
 • Skrivet namn: Skriv ditt fullständiga namn i ett tydligt och läsbart typsnitt under din namnteckning. Detta gör det enkelt att identifiera dig och säkerställer tydlighet om den handskrivna underskriften inte är tydlig.


Vanliga misstag att undvika när du skriver ett Telefonförsäljare personligt brev

När du skriver ett personligt brev är det viktigt att du presenterar dig på bästa möjliga sätt för potentiella arbetsgivare. Det finns dock vanliga misstag som kan hindra dina chanser att göra ett starkt intryck. Genom att vara medveten om dessa fallgropar och undvika dem kan du se till att ditt personliga brev effektivt lyfter fram dina kvalifikationer och sticker ut från konkurrenterna. I den här artikeln går vi igenom några av de vanligaste misstagen att undvika när man skriver ett personligt brev och ger dig värdefulla insikter och praktiska tips som hjälper dig att skapa en övertygande och slagkraftig introduktion som fångar rekryterande chefers uppmärksamhet. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller precis har börjat din karriärresa kommer du att öka dina chanser att lyckas i jobbansökningsprocessen om du förstår dessa misstag. Så låt oss dyka in och upptäcka hur du undviker dessa vanliga felsteg och skapar ett framstående personligt brev som får potentiella arbetsgivare att lägga märke till dig.

 • Använd inte en generisk mall för din cover letter. Se till att anpassa den för varje företag du ansöker till.
 • Fokusera inte för mycket på dig själv utan att visa hur dina färdigheter och erfarenheter kan bidra till företagets framgång.
 • Undvik att använda för många komplicerade ord eller fraser. Håll det enkelt och lättläst.
 • Gör inte misstaget att inte inkludera kontaktinformation eller att tacka för möjligheten att ansöka till positionen.
 • Undvik att inte skriva en lång, tråkig cover letter. Håll den kort och koncis samtidigt som du framhäver dina mest relevanta erfarenheter.Viktiga punkter för ett Telefonförsäljare personligt brev

 • Telemarketing experience
 • Strong communication skills
 • Proven sales record
 • Ability to work in a fast-paced environment
 • Excellent phone etiquette
 • Goal-oriented mindsetDet är dags att börja söka jobb. Se till att du visar framfötterna och får ditt nästa jobb med hjälp av resumaker.se.
Färdiga mallar som hjälper ditt personliga brev att sticka ut för rekryterare
Prova Resumakers professionella verktyg för att skapa personliga brev nu. Börja gratis!