Om
Vi är mycket glada över att kunna hjälpa arbetssökande att hitta sina jobb. Det är inte lätt att söka jobb, men med oss är det mycket lättare.
about usabout us
Kort sagt
På Resumaker.se ändrar vi sättet att skriva CV:n. Vi har skapat ett bekvämt och användarvänligt system som hjälper dig att skapa ett CV på några minuter.

Allt började 2012 när vi startade en rekryteringsbyrå baserad på smart teknik som vi själva utvecklade. Sedan dess har vi hjälpt tiotusentals människor att hitta sitt nästa jobb genom att arbeta nära ledande företag för att hjälpa dem att rekrytera rätt kandidat för sina lediga tjänster.

Under årens lopp har vi granskat ett stort antal cv:n och har märkt att folk inte bygger upp sina cv:n på rätt sätt - varken när det gäller utformning, struktur eller innehåll. Vi insåg att innan vi kan hjälpa företag att hitta rätt personer för deras företag måste vi investera våra resurser i att hjälpa arbetssökande att skapa ett CV som gör ett bestående intryck på rekryterare. Varje dag skulle vi ge tips om hur man skriver ett CV på rätt sätt. Detta är en viktig del av varje jobbsökning eftersom arbetsgivarna får hundratals CV:n för varje ledigt jobb, vilket gör att de filtrerar CV:n snabbt (i genomsnitt på cirka 5 sekunder). Detta leder till att de flesta kandidater inte klarar den första granskningen.

Därför har vi lanserat Resumaker.se. Vårt uppdrag är att göra ditt jobbsökande enklare. Med många års forskning, beprövad erfarenhet av personalresurser och toppmodern teknik har vi skapat en plattform som får dig att sticka ut på dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad.

Med vår hjälp har många arbetssökande hittat sin nästa karriärmöjlighet hos de bästa arbetsgivarna, t.ex: Apple, Starbucks, Hilton, Walmart, UPS och många fler.