Tillgänglighetsförklaring

Resumaker.se har åtagit sig att tillhandahålla en webbplats som är tillgänglig för en så stor publik som möjligt, oavsett teknik eller förmåga. Vi arbetar aktivt för att öka tillgängligheten och användbarheten på vår webbplats och strävar därför efter att följa många av de standarder och riktlinjer som finns tillgängliga.

Initiativ för webbtillgänglighet

Den här webbplatsen strävar efter att uppfylla nivå A i World Wide Web Consortium (W3C) Web Content Accessibility Guidelines 1.0. Dessa riktlinjer förklarar hur man gör webbinnehållet mer tillgängligt för personer med funktionshinder. Genom att följa dessa riktlinjer kan du bidra till att göra webben mer användarvänlig för alla människor.

Standarder

Vi kommer att fortsätta att utveckla webbplatsen i enlighet med de riktlinjer som förespråkas av World Wide Web Consortium (W3C).

Webbplatsen visas korrekt i aktuella webbläsare. Om du tittar på vår webbplats med en äldre webbläsare kan det hända att sidorna inte visas på avsett sätt om webbläsaren inte är kompatibel med standarderna. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare till den senaste versionen av något av följande för att få ut det mesta av vår webbplats.

Microsoft Internet Explorer: https://www.microsoft.com

Mozilla Firefox: https://www.mozilla.com

Google Chrome: https://www.google.com/chrome

Drift av webbplatsen och hjälpmedel för tillgänglighet

  • Den här webbplatsen uppfyller kraven i förordningen om lika rättigheter för personer med funktionsnedsättning (tillgänglighetsanpassningar för tjänster), 5763-2013.
  • Tillgänglighetsanpassningar genomfördes i enlighet med rekommendationerna i de europeiska standarderna för innehållets tillgänglighet på Internet och det internationella WCAG2.0-dokumentet.
  • Testerna för högsta kompatibilitet utfördes för webbläsaren Chrome.
  • Anpassad för visning i populära webbläsare och för mobiltelefoner.

Undantag

Resumaker.se strävar efter att följa accepterade riktlinjer och standarder för tillgänglighet och användbarhet, men det är inte alltid möjligt att göra det i alla delar av webbplatsen. Vi letar ständigt efter lösningar som gör att alla områden på webbplatsen blir lika lättillgängliga. Om du under tiden skulle få problem med att komma åt webbplatsen Resumaker.se, tveka inte att kontakta oss.