QA-automatiseringsingenjör Exempel på personligt brev (mall & 20+ tips)

Skapa ett unikt QA-automatiseringsingenjör personligt brev med vår onlineplattform. Bläddra bland professionella mallar för alla nivåer och specialiteter. Hitta din drömroll redan idag!

QA-automatiseringsingenjör Exempel på personligt brev
Genomsnittligt betyg: 4,5 (81 röster)
QA-automatiseringsingenjör Exempel på personligt brev

Vi förstår vikten av att skapa en övertygande cover letter för att söka jobb som QA Automation Engineer. En välskriven och anpassad cover letter kan öka dina chanser att bli kallad till intervju och visa rekryterarna varför du är den bästa kandidaten för tjänsten. För att hjälpa dig skapa en effektiv cover letter har vi sammanställt denna guide med användbara tips och exempel på vad du ska inkludera i din ansökan.

Vi kommer att täcka:

 • Så här skriver du ett personligt brev, oavsett bransch eller jobbtitel.
 • Vad ska du skriva i ett personligt brev för att sticka ut?
 • De bästa färdigheterna som arbetsgivare i alla branscher vill se.
 • Hur du snabbt skapar ett personligt brev med våra professionella Skapa ett personligt brev.
 • Varför du bör använda en mall för personligt brev
Dessutom ger vi dig experttips om hur du skriver ett personligt brev och professionella exempel som kan inspirera dig.


Relaterade exempel på följebrev

Innan vi börjar kan du vara intresserad av relaterade exempel på personliga brev för QA-automatiseringsingenjör. Dessa exempel kommer att ge dig värdefulla insikter och inspiration när du utformar ditt eget personliga brev. Upptäck effektiva strategier och få en djupare förståelse för hur du kan lyfta fram dina färdigheter och erfarenheter som QA-automatiseringsingenjör. Gör dig redo att lyfta din jobbansökan och sticka ut från konkurrenterna med vår kuraterade samling av exempel på personliga brev:

QA-automatiseringsingenjör Exempel på personligt brev

Kära rekryterare,

Jag är mycket entusiastisk över att få möjligheten att söka rollen som QA Automation Engineer hos ert företag. Med en gedigen erfarenhet inom testautomatisering och en passion för att säkerställa hög kvalitet inom mjukvaruutveckling, tror jag att jag är en utmärkt kandidat för denna position.

Under de senaste åren har jag framgångsrikt arbetat som QA Automation Engineer där jag har ansvarat för design, utveckling och underhåll av automatiserade testfall. Jag har erfarenhet av att använda olika automatiseringsverktyg såsom Selenium, Cucumber och JUnit för att säkerställa att mjukvaruprodukter uppfyller höga kvalitetsstandarder. Min tekniska kunskap inom programmeringsspråk som Java och Python har varit avgörande för att skapa robusta och effektiva automatiserade testfall.

Vidare har jag erfarenhet av att samarbeta med mjukvaruutvecklingsteam för att integrera testautomatisering i den agila utvecklingsprocessen. Genom att arbeta nära utvecklare förstår jag vikten av att snabbt kunna identifiera och åtgärda buggar för att säkerställa en effektiv och smidig utvecklingscykel. Jag har också arbetat med att rapportera om testresultat och felhantering för att säkerställa att kvaliteten på produkten är konsekvent hög.

Jag är övertygad om att min passion för testautomatisering och mitt fokus på att kontinuerligt förbättra kvalitetssäkringsprocesser kommer att vara till stor nytta för ert team. Jag är även öppen för att lära mig nya teknologier och metoder för att säkerställa att jag kan bidra till företagets framgång på bästa möjliga sätt.

Tack för att ni tar er tid att överväga min ansökan. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att diskutera hur jag kan bidra till ert team och ser fram emot att få möjligheten att arbeta tillsammans med er.

Vänliga hälsningar,

[Ditt namn]Varför behöver du ett personligt brev från en QA-automatiseringsingenjör?

Du behöver en QA Automation Engineer ansökningsbrev av följande skäl:

 • Att visa din passion och engagemang för kvalitetssäkring och automatisering
 • För att framhäva din erfarenhet och kompetens inom QA och testautomation
 • För att visa hur du kan bidra till företagets framgång genom att förbättra testprocesser och minska manuellt arbete
 • För att visa din förmåga att kommunicera och samarbeta med andra teammedlemmar
 • För att ge arbetsgivaren en tydlig bild av dig som kandidat och varför du är en passande för rollenNågra viktiga regler att hålla i minnet

 • Var tydlig och specifik om din erfarenhet inom QA Automation
 • Använd branschspecifik terminologi och tekniska termer
 • Fokusera på konkreta exempel och prestationer från tidigare roller
 • Betonar din förmåga att skapa och implementera automatiserade testfall
 • Visa hur din kunskap och erfarenhet kan bidra till att förbättra kvaliteten och effektiviteten inom QA-processen
 • Anpassa din cover letter för varje specifik roll och företag
 • Undvik att använda för generiska fraser och istället fokusera på att skräddarsy din presentation för att passa den specifika arbetsgivarenVilken är den bästa strukturen för QA-automatiseringsingenjör följebrev?

Efter att ha skapat en imponerande QA-automatiseringsingenjör CV, nästa steg är att utforma ett övertygande personligt brev som ska bifogas din jobbansökan. Det är viktigt att komma ihåg att ditt personliga brev ska ha en formell ton och följa en rekommenderad struktur. Men vad exakt innebär denna struktur och vilka viktiga delar bör ingå i ett personligt brev från en QA-automatiseringsingenjör? Låt oss utforska de riktlinjer och komponenter som kommer att få ditt personliga brev att sticka ut.Nyckelkomponenter för QA-automatiseringsingenjör följebrev:

 • Din kontaktinformation, inklusive datum för skrivandet
 • Uppgifter om mottagaren, t.ex. företagets namn och adressatens namn
 • En professionell hälsning eller tilltal, som "Dear Mr. Levi,"
 • En uppseendeväckande inledning för att fånga läsarens intresse
 • Ett kortfattat stycke som förklarar varför du är en utmärkt matchning för rollen
 • Ytterligare ett stycke som belyser varför tjänsten stämmer överens med dina karriärmål och ambitioner
 • Ett avslutande uttalande som förstärker din entusiasm och lämplighet för rollen
 • En avslutande hälsning, t.ex. "Hälsningar" eller "Med vänlig hälsning", följt av ditt namn
 • Ett valfritt efterord (P.S.) för att lägga till en kort, slagkraftig kommentar eller nämna ytterligare relevant information.Följebrevets rubrik

En rubrik i ett personligt brev bör vanligtvis innehålla följande information:

 • Ditt fullständiga namn: Börja med ditt för- och efternamn, skrivet i ett tydligt och läsbart format.
 • Kontaktinformation: Ange ditt telefonnummer, din e-postadress och eventuellt din postadress. Om du anger flera kontaktvägar ser du till att den rekryterande chefen enkelt kan nå dig.
 • Datum: Lägg till det datum då du skriver det personliga brevet. Detta hjälper dig att fastställa tidslinjen för din ansökan.

Det är viktigt att placera rubriken överst i det personliga brevet, till vänster eller i mitten av sidan. Detta säkerställer att läsaren snabbt kan identifiera dina kontaktuppgifter och veta när det personliga brevet skrevs.Följebrevets hälsning / tilltal

En hälsning i ett personligt brev bör innehålla följande element:

 • Personligt tilltal: Tilltala den rekryterande chefen eller den specifika mottagaren av det personliga brevet med deras namn. Om namnet inte nämns i jobbannonsen eller om du är osäker på mottagarens namn är det acceptabelt att använda en allmän hälsningsfras som "Dear Hiring Manager" eller "Dear QA-automatiseringsingenjör Recruiting Team".
 • Professionell ton: Håll en formell och respektfull ton genom hela hälsningsfrasen. Undvik att använda ett alltför vardagligt språk eller informella uttryck.
 • Korrekt stavning och titel: Dubbelkolla stavningen av mottagarens namn och se till att du använder lämplig titel (t.ex. herr, fru, doktor eller professor) om det är tillämpligt. Detta visar att du är noggrann och professionell.

En lämplig hälsning kan t.ex. vara "Dear Ms. Johnson" eller "Dear Hiring Manager", beroende på vilken information som finns tillgänglig. Det är viktigt att anpassa hälsningen till den specifika mottagaren för att skapa en personlig och professionell ton i ditt personliga brev.Inledning till följebrev

En inledning till ett personligt brev ska fånga läsarens uppmärksamhet och ge en kort översikt över din bakgrund och ditt intresse för tjänsten. Så här ska en effektiv inledning se ut:

 • Inledande mening: Börja med en stark öppningsmening som omedelbart fångar läsarens uppmärksamhet. Nämn gärna din entusiasm inför jobbmöjligheten eller någon specifik aspekt av företaget eller organisationen som väckt ditt intresse.
 • Kortfattad presentation: Ge en kortfattad introduktion av dig själv och nämn den specifika tjänst du söker. Inkludera all relevant bakgrundsinformation, t.ex. din nuvarande roll, utbildningsbakgrund eller anmärkningsvärda prestationer som är direkt relaterade till tjänsten.
 • Koppling till företaget: Visa att du känner till företaget eller organisationen och gör en koppling mellan dina kunskaper och erfarenheter och deras uppdrag, värderingar eller bransch. Genom att visa att du förstår och överensstämmer med deras mål kan du understryka att du passar för rollen.
 • Engagerande krok: Tänk på att inkludera en eller två övertygande meningar som lyfter fram dina unika säljargument eller nyckelkvalifikationer som gör att du sticker ut från andra kandidater. Det kan vara en specifik prestation, en relevant färdighet eller en erfarenhet som visar på ditt värde som potentiell medarbetare.
 • Övergång till huvuddelen: Avsluta introduktionen genom att smidigt övergå till huvuddelen av det personliga brevet, där du ger mer detaljerad information om dina kvalifikationer, erfarenheter och hur de stämmer överens med kraven för tjänsten.

Genom att följa dessa riktlinjer kommer ditt personliga brev att göra ett starkt första intryck och sätta scenen för resten av din ansökan.Följebrev Kropp

Hej,

Jag är en erfaren QA Automation Engineer med en gedigen bakgrund inom testautomation och kvalitetssäkring. Jag är övertygad om att min erfarenhet och kompetens kan vara till nytta för ert företag och jag är mycket intresserad av möjligheten att bidra till era projekt.

Jag har en stark teknisk kompetens inom testautomation och har arbetat med verktyg som Selenium, Appium och JUnit. Jag har erfarenhet av att skriva och underhålla automatiserade testskript för webbapplikationer, mobila appar och API:er. Jag har även kunskap inom Continuous Integration/Continuous Deployment (CI/CD) och har arbetat med verktyg som Jenkins och Git.

Jag har en ingående förståelse för mjukvaruutvecklingslivscykeln och har framgångsrikt bidragit till att förbättra testprocesser och kvalitetssäkringsstrategier i tidigare roller. Jag är van vid att samarbeta nära utvecklingsteam och har god kommunikationsförmåga.

Jag är driven, noggrann och har en stark problemlösningsförmåga. Jag är övertygad om att mitt bidrag kan hjälpa ert företag att upprätthålla hög kvalitet och leverera pålitliga produkter till era kunder.

Jag ser fram emot möjligheten att diskutera hur jag kan bidra till ert team och jag är tillgänglig för intervju när det passar er.

Tack för att ni tog er tid att läsa mitt brev. Jag ser fram emot att höra från er.

Med vänliga hälsningar,

Ditt namnGratis nära

Avslutningen och underskriften i ett personligt brev är ett sista tillfälle att lämna ett positivt intryck och bjuda in till vidare samtal. Så här ska avslutningen och underskriften i ett personligt brev se ut:

 • Sammanfattning av intresse: I det avslutande stycket sammanfattar du ditt intresse för tjänsten och upprepar din entusiasm över möjligheten att bidra till organisationen eller skolan. Betona det värde du kan tillföra rollen och nämn kortfattat dina nyckelkvalifikationer eller unika försäljningsargument.
 • Uppskattning och tacksamhet: Uttryck din uppskattning för den tid och omtanke som läsaren har ägnat åt att granska din ansökan. Tacka för möjligheten att komma i fråga för tjänsten och uppge om du har bifogat ytterligare material eller dokument, t.ex. referenser eller en portfölj.
 • Uppmaning till handling: Avsluta ditt personliga brev med en tydlig uppmaning till handling. Ange att du är tillgänglig för en intervju eller uttryck ditt intresse för att diskutera möjligheten ytterligare. Uppmuntra läsaren att kontakta dig för att boka ett möte eller lämna ytterligare information som kan behövas.
 • Komplimenterande avslutning: Välj en professionell och lämplig avslutning på ditt personliga brev, t.ex. "Med vänlig hälsning", "Bästa hälsningar" eller "Tack". Se till att avslutningen återspeglar den övergripande tonen och formaliteten i brevet.
 • Underskrift: Lämna utrymme för din egenhändiga namnteckning nedanför avslutningsfrasen. Skriv ditt namn med bläck och använd en läslig och professionell stil. Om du skickar in ett digitalt eller maskinskrivet personligt brev kan du helt enkelt skriva ditt fullständiga namn.
 • Skrivet namn: Skriv ditt fullständiga namn i ett tydligt och läsbart typsnitt under din namnteckning. Detta gör det enkelt att identifiera dig och säkerställer tydlighet om den handskrivna underskriften inte är tydlig.


Vanliga misstag att undvika när du skriver ett QA-automatiseringsingenjör personligt brev

När du skriver ett personligt brev är det viktigt att du presenterar dig på bästa möjliga sätt för potentiella arbetsgivare. Det finns dock vanliga misstag som kan hindra dina chanser att göra ett starkt intryck. Genom att vara medveten om dessa fallgropar och undvika dem kan du se till att ditt personliga brev effektivt lyfter fram dina kvalifikationer och sticker ut från konkurrenterna. I den här artikeln går vi igenom några av de vanligaste misstagen att undvika när man skriver ett personligt brev och ger dig värdefulla insikter och praktiska tips som hjälper dig att skapa en övertygande och slagkraftig introduktion som fångar rekryterande chefers uppmärksamhet. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller precis har börjat din karriärresa kommer du att öka dina chanser att lyckas i jobbansökningsprocessen om du förstår dessa misstag. Så låt oss dyka in och upptäcka hur du undviker dessa vanliga felsteg och skapar ett framstående personligt brev som får potentiella arbetsgivare att lägga märke till dig.

 • Att not cover letter behöver vara formlig och professionell, undvik slang och informella uttryck
 • Att inte anpassa din cover letter för varje specifik position och företag, istället skicka en generisk cover letter
 • Att fokusera för mycket på dina egna behov och önskemål istället för att visa hur du kan bidra till företagets framgång
 • Att inte ange konkreta exempel på tidigare erfarenheter och projekt inom QA automation
 • Att inte inkludera en avslutande säljpitch för att övertyga arbetsgivaren om varför du är den bästa kandidatenViktiga punkter för ett QA-automatiseringsingenjör personligt brev

 • Strävar efter att upprätthålla hög kvalitet genom automatisering av testprocessen
 • Erfarenhet av användning av olika automatiseringsverktyg och ramverk
 • Förmåga att skriva tydliga och testbara kodskript
 • Kunskap om testfall och testplaneringsmetoder
 • Förmåga att samarbeta effektivt med utvecklingsteamDet är dags att börja söka jobb. Se till att du visar framfötterna och får ditt nästa jobb med hjälp av resumaker.se.
Färdiga mallar som hjälper ditt personliga brev att sticka ut för rekryterare
Prova Resumakers professionella verktyg för att skapa personliga brev nu. Börja gratis!