Lärare i engelska Exempel på personligt brev för 2024

Skapa ett unikt Lärare i engelska personligt brev med vår onlineplattform. Bläddra bland professionella mallar för alla nivåer och specialiteter. Hitta din drömroll redan idag!

Lärare i engelska Exempel på följebrev
Genomsnittligt betyg: 4,4 (145 röster)
Lärare i engelska Exempel på följebrev

Vår guide om Engelska Läraransökningsbrev ger dig all information du behöver för att skapa en imponerande ansökan. Oavsett om du är en erfaren lärare eller nyutbildad, så kommer vår guide att hjälpa dig att skriva ett personligt och professionellt ansökningsbrev. Vi ger dig tips om hur du kan visa din passion för undervisning, utbildning och erfarenhet på ett övertygande sätt. Läs vidare för att ta reda på hur du kan sticka ut i mängden och öka dina chanser att landa din drömjobb som engelsklärare.

Vi kommer att täcka:

 • Så här skriver du ett personligt brev, oavsett bransch eller jobbtitel.
 • Vad ska du skriva i ett personligt brev för att sticka ut?
 • De bästa färdigheterna som arbetsgivare i alla branscher vill se.
 • Hur du snabbt skapar ett personligt brev med våra professionella Skapa ett personligt brev.
 • Varför du bör använda en mall för personligt brev
Dessutom ger vi dig experttips om hur du skriver ett personligt brev och professionella exempel som kan inspirera dig.


Relaterade exempel på följebrev

Innan vi börjar kan du vara intresserad av relaterade exempel på personliga brev för Lärare i engelska. Dessa exempel kommer att ge dig värdefulla insikter och inspiration när du utformar ditt eget personliga brev. Upptäck effektiva strategier och få en djupare förståelse för hur du kan lyfta fram dina färdigheter och erfarenheter som Lärare i engelska. Gör dig redo att lyfta din jobbansökan och sticka ut från konkurrenterna med vår kuraterade samling av exempel på personliga brev:

Lärare i engelska Exempel på personligt brev

Kära [Företagsnamn],

Jag är skriva för att uttrycka mitt intresse av att söka tjänsten som engelsklärare på er skola. Med min erfarenhet inom undervisning och min passion för engelska språket, tror jag att jag skulle kunna vara en stor tillgång för ert team och för eleverna på er skola.

Med en kandidatexamen i engelska och en lärarutbildning från [Universitetsnamn], har jag en gedigen bakgrund inom ämnet. Jag har också haft förmånen att undervisa engelska på både högstadiet och gymnasiet under de senaste fem åren. Genom min undervisning har jag utvecklat pedagogiska metoder som fokuserar på att göra en anslutning med eleverna och främja en kärlek till språket. Jag tror på att skapa en trygg och stimulerande lärandemiljö där eleverna kan utveckla sina kommunikationsfärdigheter på engelska på ett aktivt sätt.

Vidare har jag även erfarenhet av att arbeta med elever på olika språknivåer och har framgångsrikt hjälpt elever att nå sina fulla potential inom ämnet. Jag är övertygad om att jag kan erbjuda en flexibel undervisningsstil som kan anpassas för att möta behoven hos alla elever. Jag tror på ett differentierat tillvägagångssätt för undervisning för att säkerställa att varje elev får de verktyg de behöver för att lyckas.

Jag ser fram emot möjligheten att få arbeta på er skola och bidra till elevernas framsteg inom engelska. Jag är övertygad om att min passion för ämnet och min förmåga att skapa meningsfulla undervisningsupplevelser skulle göra mig till en värdefull tillgång för er skola.

Tack så mycket för er tid och övervägande. Jag ser fram emot att höra från er och diskutera hur jag kan bidra till ert team.

Vänliga hälsningar,
[Ditt namn]Varför behöver du ett personligt brev från en Lärare i engelska?

 • En engelsklärare ska kunna kommunicera effektivt på engelska, vilket innebär att de behöver ge en tydlig och professionell första intryck.
 • Ett engelskläraransökningsbrev ger läraren möjlighet att visa upp sina färdigheter, erfarenheter och passion för undervisning.
 • Genom att skriva ett personligt och skräddarsytt brev kan läraren visa sitt engagemang för elevernas lärande och visa att de är en lämplig kandidat för rollen.
 • Dessutom ger ett engelsklärarsansökningsbrev möjlighet att förklara eventuella luckor i anställningshistoriken eller låga betyg på ett professionellt sätt.Några viktiga regler att hålla i minnet

Engelsklärare Cover Letter

Engelsklärare Cover Letter

Här är några viktiga regler att följa när du skriver ett engelsklärarens cover letter.

 • Var tydlig och konkret om dina kvalifikationer och erfarenheter.
 • Använd en professionell ton och håll dig till formell affärsstil.
 • Använd korrekt grammatik och stavning genom hela brevet.
 • Skapa en överskådlig struktur med tydliga stycken och använd gärna punktlistor för att förtydliga dina kompetenser.
 • Anpassa brevet efter den specifika skolan och dess behov. Visa att du har forskat om skolan och förstår dess värderingar och utbildningsmetoder.
 • Avsluta med en hövlig och professionell avslutning, till exempel "Med vänliga hälsningar" följt av ditt namn.Vilken är den bästa strukturen för Lärare i engelska följebrev?

Efter att ha skapat en imponerande Lärare i engelska CV, nästa steg är att utforma ett övertygande personligt brev som ska bifogas din jobbansökan. Det är viktigt att komma ihåg att ditt personliga brev ska ha en formell ton och följa en rekommenderad struktur. Men vad exakt innebär denna struktur och vilka viktiga delar bör ingå i ett personligt brev från en Lärare i engelska? Låt oss utforska de riktlinjer och komponenter som kommer att få ditt personliga brev att sticka ut.Nyckelkomponenter för Lärare i engelska följebrev:

 • Din kontaktinformation, inklusive datum för skrivandet
 • Uppgifter om mottagaren, t.ex. företagets namn och adressatens namn
 • En professionell hälsning eller tilltal, som "Dear Mr. Levi,"
 • En uppseendeväckande inledning för att fånga läsarens intresse
 • Ett kortfattat stycke som förklarar varför du är en utmärkt matchning för rollen
 • Ytterligare ett stycke som belyser varför tjänsten stämmer överens med dina karriärmål och ambitioner
 • Ett avslutande uttalande som förstärker din entusiasm och lämplighet för rollen
 • En avslutande hälsning, t.ex. "Hälsningar" eller "Med vänlig hälsning", följt av ditt namn
 • Ett valfritt efterord (P.S.) för att lägga till en kort, slagkraftig kommentar eller nämna ytterligare relevant information.Följebrevets rubrik

En rubrik i ett personligt brev bör vanligtvis innehålla följande information:

 • Ditt fullständiga namn: Börja med ditt för- och efternamn, skrivet i ett tydligt och läsbart format.
 • Kontaktinformation: Ange ditt telefonnummer, din e-postadress och eventuellt din postadress. Om du anger flera kontaktvägar ser du till att den rekryterande chefen enkelt kan nå dig.
 • Datum: Lägg till det datum då du skriver det personliga brevet. Detta hjälper dig att fastställa tidslinjen för din ansökan.

Det är viktigt att placera rubriken överst i det personliga brevet, till vänster eller i mitten av sidan. Detta säkerställer att läsaren snabbt kan identifiera dina kontaktuppgifter och veta när det personliga brevet skrevs.Följebrevets hälsning / tilltal

En hälsning i ett personligt brev bör innehålla följande element:

 • Personligt tilltal: Tilltala den rekryterande chefen eller den specifika mottagaren av det personliga brevet med deras namn. Om namnet inte nämns i jobbannonsen eller om du är osäker på mottagarens namn är det acceptabelt att använda en allmän hälsningsfras som "Dear Hiring Manager" eller "Dear Lärare i engelska Recruiting Team".
 • Professionell ton: Håll en formell och respektfull ton genom hela hälsningsfrasen. Undvik att använda ett alltför vardagligt språk eller informella uttryck.
 • Korrekt stavning och titel: Dubbelkolla stavningen av mottagarens namn och se till att du använder lämplig titel (t.ex. herr, fru, doktor eller professor) om det är tillämpligt. Detta visar att du är noggrann och professionell.

En lämplig hälsning kan t.ex. vara "Dear Ms. Johnson" eller "Dear Hiring Manager", beroende på vilken information som finns tillgänglig. Det är viktigt att anpassa hälsningen till den specifika mottagaren för att skapa en personlig och professionell ton i ditt personliga brev.Inledning till följebrev

En inledning till ett personligt brev ska fånga läsarens uppmärksamhet och ge en kort översikt över din bakgrund och ditt intresse för tjänsten. Så här ska en effektiv inledning se ut:

 • Inledande mening: Börja med en stark öppningsmening som omedelbart fångar läsarens uppmärksamhet. Nämn gärna din entusiasm inför jobbmöjligheten eller någon specifik aspekt av företaget eller organisationen som väckt ditt intresse.
 • Kortfattad presentation: Ge en kortfattad introduktion av dig själv och nämn den specifika tjänst du söker. Inkludera all relevant bakgrundsinformation, t.ex. din nuvarande roll, utbildningsbakgrund eller anmärkningsvärda prestationer som är direkt relaterade till tjänsten.
 • Koppling till företaget: Visa att du känner till företaget eller organisationen och gör en koppling mellan dina kunskaper och erfarenheter och deras uppdrag, värderingar eller bransch. Genom att visa att du förstår och överensstämmer med deras mål kan du understryka att du passar för rollen.
 • Engagerande krok: Tänk på att inkludera en eller två övertygande meningar som lyfter fram dina unika säljargument eller nyckelkvalifikationer som gör att du sticker ut från andra kandidater. Det kan vara en specifik prestation, en relevant färdighet eller en erfarenhet som visar på ditt värde som potentiell medarbetare.
 • Övergång till huvuddelen: Avsluta introduktionen genom att smidigt övergå till huvuddelen av det personliga brevet, där du ger mer detaljerad information om dina kvalifikationer, erfarenheter och hur de stämmer överens med kraven för tjänsten.

Genom att följa dessa riktlinjer kommer ditt personliga brev att göra ett starkt första intryck och sätta scenen för resten av din ansökan.Följebrev Kropp

En English Teacher cover letter body bör typiskt inkludera följande komponenter:

 • Introduktion: En översikt av dina kvalifikationer och ditt intresse för att undervisa engelska.
 • Utbildningsbakgrund: Beskrivning av din utbildning relaterad till undervisning och engelska ämnet.
 • Erfarenhet: Redogörelse för din erfarenhet av att undervisa engelska, både på heltid och deltid, inklusive eventuella speciella prestationer eller utmärkelser.
 • Pedagogisk filosofi: En kort beskrivning av din syn på undervisning och hur du engagerar och motiverar eleverna.
 • Flexibilitet: Betonar din förmåga att anpassa dig till olika elever och undervisningsstilar.
 • Slutledning: En sammanfattning av din lämplighet för det specifika undervisningsuppdraget och ett uttryckligt intresse för att bli en del av skolan eller institutionen.

Förhoppningsvis kommer dessa komponenter att ge en stark grund för din English Teacher cover letter body och hjälpa till att presentera dig som en kvalificerad och engagerad lärare.Gratis nära

Avslutningen och underskriften i ett personligt brev är ett sista tillfälle att lämna ett positivt intryck och bjuda in till vidare samtal. Så här ska avslutningen och underskriften i ett personligt brev se ut:

 • Sammanfattning av intresse: I det avslutande stycket sammanfattar du ditt intresse för tjänsten och upprepar din entusiasm över möjligheten att bidra till organisationen eller skolan. Betona det värde du kan tillföra rollen och nämn kortfattat dina nyckelkvalifikationer eller unika försäljningsargument.
 • Uppskattning och tacksamhet: Uttryck din uppskattning för den tid och omtanke som läsaren har ägnat åt att granska din ansökan. Tacka för möjligheten att komma i fråga för tjänsten och uppge om du har bifogat ytterligare material eller dokument, t.ex. referenser eller en portfölj.
 • Uppmaning till handling: Avsluta ditt personliga brev med en tydlig uppmaning till handling. Ange att du är tillgänglig för en intervju eller uttryck ditt intresse för att diskutera möjligheten ytterligare. Uppmuntra läsaren att kontakta dig för att boka ett möte eller lämna ytterligare information som kan behövas.
 • Komplimenterande avslutning: Välj en professionell och lämplig avslutning på ditt personliga brev, t.ex. "Med vänlig hälsning", "Bästa hälsningar" eller "Tack". Se till att avslutningen återspeglar den övergripande tonen och formaliteten i brevet.
 • Underskrift: Lämna utrymme för din egenhändiga namnteckning nedanför avslutningsfrasen. Skriv ditt namn med bläck och använd en läslig och professionell stil. Om du skickar in ett digitalt eller maskinskrivet personligt brev kan du helt enkelt skriva ditt fullständiga namn.
 • Skrivet namn: Skriv ditt fullständiga namn i ett tydligt och läsbart typsnitt under din namnteckning. Detta gör det enkelt att identifiera dig och säkerställer tydlighet om den handskrivna underskriften inte är tydlig.


Vanliga misstag att undvika när man skriver ett Lärare i engelska personligt brev

När du skriver ett personligt brev är det viktigt att du presenterar dig på bästa möjliga sätt för potentiella arbetsgivare. Det finns dock vanliga misstag som kan hindra dina chanser att göra ett starkt intryck. Genom att vara medveten om dessa fallgropar och undvika dem kan du se till att ditt personliga brev effektivt lyfter fram dina kvalifikationer och sticker ut från konkurrenterna. I den här artikeln går vi igenom några av de vanligaste misstagen att undvika när man skriver ett personligt brev och ger dig värdefulla insikter och praktiska tips som hjälper dig att skapa en övertygande och slagkraftig introduktion som fångar rekryterande chefers uppmärksamhet. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller precis har börjat din karriärresa kommer du att öka dina chanser att lyckas i jobbansökningsprocessen om du förstår dessa misstag. Så låt oss dyka in och upptäcka hur du undviker dessa vanliga felsteg och skapar ett framstående personligt brev som får potentiella arbetsgivare att lägga märke till dig.

 • Att använda generiska och allmänna uttryck istället för att anpassa brevet till varje specifik skola eller tjänst
 • Att inte inkludera relevant utbildning och erfarenhet inom undervisning och Engelskämnet
 • Att inte visa entusiasm och passion för undervisning och att arbeta med elever
 • Att inte förklara hur ens egen undervisningsstil och metoder kan gynna elevernas inlärning
 • Att inte nämna förmågan att samarbeta med andra lärare och personal på skolan
 • Att inte bevisa kommunikationsförmåga och skrivfärdigheter i själva brevetViktiga punkter för ett personligt brev Lärare i engelska

 • Stort engagemang för att skapa en inspirerande och givande lärandemiljö
 • Förmåga att anpassa undervisningsmetoder för att möta elevernas individuella behov
 • Stark förmåga att kommunicera effektivt och tydligt med elever, föräldrar och kollegor
 • Kännedom om aktuella pedagogiska metoder och verktyg för att främja elevernas lärande
 • Passion för att främja elevernas språkfärdighet och litterära förståelseDet är dags att börja söka jobb. Se till att du visar framfötterna och får ditt nästa jobb med hjälp av resumaker.se.
Färdiga mallar som hjälper ditt personliga brev att sticka ut för rekryterare
Prova Resumakers professionella verktyg för att skapa personliga brev nu. Börja gratis!