Engelska lärare Exempel på personligt brev för 2024

Skapa ett unikt Engelska lärare personligt brev med vår onlineplattform. Bläddra bland professionella mallar för alla nivåer och specialiteter. Hitta din drömroll redan idag!

Engelska lärare Exempel på personligt brev
Genomsnittligt betyg: 4,7 (109 röster)
Engelska lärare Exempel på personligt brev

Som en erfaren engelsklärare är det viktigt att kunna skapa en stark ansökningsbrev för att landa drömjobbet. Vår engelsklärare omslagsbrevguide ger dig alla verktyg du behöver för att skapa ett imponerande och övertygande omslagsbrev. Oavsett om du söker en position som engelsklärare för första gången eller om du vill ta din karriär till nästa nivå, så kommer vår guide att hjälpa dig att skapa ett övertygande omslagsbrev.

Vi kommer att täcka:

 • Så här skriver du ett personligt brev, oavsett bransch eller jobbtitel.
 • Vad ska du skriva i ett personligt brev för att sticka ut?
 • De bästa färdigheterna som arbetsgivare i alla branscher vill se.
 • Hur du snabbt skapar ett personligt brev med våra professionella Skapa ett personligt brev.
 • Varför du bör använda en mall för personligt brev
Dessutom ger vi dig experttips om hur du skriver ett personligt brev och professionella exempel som kan inspirera dig.


Relaterade exempel på följebrev

Innan vi börjar kan du vara intresserad av relaterade exempel på Engelska lärare personliga brev. Dessa exempel kommer att ge dig värdefulla insikter och inspiration när du utformar ditt eget personliga brev. Upptäck effektiva strategier och få en djupare förståelse för hur du kan lyfta fram dina färdigheter och erfarenheter som Engelska lärare. Gör dig redo att lyfta din jobbansökan och sticka ut från konkurrenterna med vår kuraterade samling av exempel på personliga brev:

Engelska lärare Exempel på personligt brev

Ansökan för Engelsklärare


Hej,


Jag heter [Ditt namn] och jag är mycket intresserad av att arbeta som engelsklärare hos er. Jag har en passion för undervisning och jag tror att min erfarenhet och utbildning gör mig till en lämplig kandidat för denna position.


Utbildning och Erfarenheter:

 • Jag har en examen i Engelska från [Universitetets namn] med fokus på litteratur och språk.
 • Jag har tidigare erfarenhet av undervisning av engelska till elever i olika åldersgrupper.
 • Jag har även erfarenhet av att undervisa engelska som ett andra språk till icke-engelsktalande elever.

Läroplan och Metoder:

Jag är väl bekant med den lokala läroplanen för engelska och har erfarenhet av att planera och genomföra lektioner enligt dess riktlinjer. Jag använder en mängd olika undervisningsmetoder, inklusive interaktiva aktiviteter, rollspel och grupparbete för att skapa en engagerande undervisningsmiljö.


Passion för Undervisning:

Jag tror att det är viktigt att skapa en inkluderande och stöttande lärmiljö för elever. Jag strävar efter att anpassa min undervisning för att möta varje elevs individuella behov och hjälpa dem att uppnå sina mål inom engelska.


Jag ser verkligen fram emot att få möjligheten att ansvar och handleda elever i deras inlärningsresa och att bidra till deras framsteg. Jag är övertygad om att min passion för undervisning och min engagemang för elevernas inlärning, tillsammans med min erfarenhet och utbildning, gör mig till en idealisk kandidat för denna position som engelsklärare hos er.


Tack för att ni tagit er tid att överväga min ansökan. Jag ser fram emot möjligheten att diskutera min ansökan i mer detalj och berätta mer om min erfarenhet och lämplighet för denna position.


Vänliga hälsningar,
[Ditt namn]Varför behöver du ett Engelska lärare personligt brev?

Du behöver ett personligt brev till din Engelska instruktörs ansökan av flera skäl:

 • Att presentera din bakgrund och erfarenhet inom undervisning och engelska
 • För att visa ditt intresse och passion för att undervisa andra i engelska
 • För att tydligt kommunicera dina färdigheter och förmågor som gör dig lämplig för rollen som engelska instruktör
 • För att skilja dig från andra sökande och göra ett positivt intryck på arbetsgivaren
Ett välformulerat personligt brev kan vara avgörande för att få en intervju och visa att du är en lämplig kandidat för tjänsten som engelska instruktör.Några viktiga regler att hålla i minnet

Kära [mottagarens namn], Jag skriver för att uttrycka mitt intresse för den lediga tjänsten som Engelskläare hos er skola. Med en stark passion för engelska och en gedigen erfarenhet inom undervisning, anser jag mig vara en utmärkt kandidat för rollen. Nedan följer några av mina styrkor och erfarenheter som jag anser gör mig lämplig för tjänsten:

 • Jag har en kandidatexamen i engelska och har även genomgått lärarutbildning vilket har gett mig en fördjupad förståelse för både språket och undervisningsmetoder.
 • Jag har arbetat som engelsklärare i flera år och har erfarenhet av att undervisa elever i olika åldrar och med olika språknivåer.
 • Jag brinner för att skapa en engagerande och inkluderande lärandemiljö där varje elev ges möjlighet att utveckla sitt språkkunnande på bästa sätt.
 • Jag har utvecklat egna undervisningsmaterial och lektioner för att anpassa undervisningen efter elevernas individuella behov och intressen.
 • Jag har starka ledaregenskaper och kan hantera och motivera en grupp elever på ett effektivt sätt.
 • Jag har även erfarenhet av att arbeta med elever som har engelska som andraspråk och har framgångsrikt hjälpt dem att integreras i engelsktalande miljöer.
Jag är övertygad om att min passion, engagemang och erfarenhet av undervisning kan bidra till att lyfta ert skolas engelskundervisning till nya höjder. Jag ser fram emot att diskutera möjligheten att bli en del av ert team och bidra till elevernas lärande. Tack för er tid och för att ni överväger min ansökan. Jag ser fram emot att höra från er snart. Med vänliga hälsningar, [Ditt namn]Vad är den bästa strukturen för Engelska lärare följebrev?

Efter att ha skapat en imponerande Engelska lärare CV, nästa steg är att utforma ett övertygande personligt brev som ska bifogas din jobbansökan. Det är viktigt att komma ihåg att ditt personliga brev ska hålla en formell ton och följa en rekommenderad struktur. Men vad exakt innebär denna struktur och vilka viktiga delar bör ingå i ett Engelska lärare personligt brev? Låt oss utforska de riktlinjer och komponenter som kommer att få ditt personliga brev att sticka ut.Nyckelkomponenter för Engelska lärare följebrev:

 • Din kontaktinformation, inklusive datum för skrivandet
 • Uppgifter om mottagaren, t.ex. företagets namn och adressatens namn
 • En professionell hälsning eller tilltal, som "Dear Mr. Levi,"
 • En uppseendeväckande inledning för att fånga läsarens intresse
 • Ett kortfattat stycke som förklarar varför du är en utmärkt matchning för rollen
 • Ytterligare ett stycke som belyser varför tjänsten stämmer överens med dina karriärmål och ambitioner
 • Ett avslutande uttalande som förstärker din entusiasm och lämplighet för rollen
 • En avslutande hälsning, t.ex. "Hälsningar" eller "Med vänlig hälsning", följt av ditt namn
 • Ett valfritt efterord (P.S.) för att lägga till en kort, slagkraftig kommentar eller nämna ytterligare relevant information.Följebrevets rubrik

En rubrik i ett personligt brev bör normalt innehålla följande information:

 • Ditt fullständiga namn: Börja med ditt för- och efternamn, skrivet i ett tydligt och läsbart format.
 • Kontaktinformation: Ange ditt telefonnummer, din e-postadress och eventuellt din postadress. Om du anger flera kontaktvägar ser du till att den rekryterande chefen enkelt kan nå dig.
 • Datum: Lägg till det datum då du skriver det personliga brevet. Detta hjälper dig att fastställa tidslinjen för din ansökan.

Det är viktigt att placera rubriken överst i det personliga brevet, till vänster eller i mitten av sidan. Detta säkerställer att läsaren snabbt kan identifiera dina kontaktuppgifter och veta när det personliga brevet skrevs.Följebrevets hälsning / tilltal

En hälsning i ett personligt brev bör innehålla följande element:

 • Personligt tilltal: Tilltala den rekryterande chefen eller den specifika mottagaren av det personliga brevet med deras namn. Om namnet inte nämns i jobbannonsen eller om du är osäker på mottagarens namn är det acceptabelt att använda en allmän hälsningsfras som "Dear Hiring Manager" eller "Dear Engelska lärare Recruiting Team".
 • Professionell ton: Håll en formell och respektfull ton genom hela hälsningsfrasen. Undvik att använda ett alltför vardagligt språk eller informella uttryck.
 • Korrekt stavning och titel: Dubbelkolla stavningen av mottagarens namn och se till att du använder lämplig titel (t.ex. herr, fru, doktor eller professor) om det är tillämpligt. Detta visar att du är noggrann och professionell.

En lämplig hälsning kan t.ex. vara "Dear Ms. Johnson" eller "Dear Hiring Manager", beroende på vilken information som finns tillgänglig. Det är viktigt att anpassa hälsningen till den specifika mottagaren för att skapa en personlig och professionell ton i ditt personliga brev.Inledning till följebrev

En inledning till ett personligt brev ska fånga läsarens uppmärksamhet och ge en kort översikt över din bakgrund och ditt intresse för tjänsten. Så här ska en effektiv inledning se ut:

 • Inledande mening: Börja med en stark öppningsmening som omedelbart fångar läsarens uppmärksamhet. Överväg att nämna din entusiasm för jobbmöjligheten eller någon specifik aspekt av företaget eller organisationen som väckt ditt intresse.
 • Kortfattad presentation: Ge en kortfattad introduktion av dig själv och nämn den specifika tjänst du söker. Inkludera all relevant bakgrundsinformation, t.ex. din nuvarande roll, utbildningsbakgrund eller anmärkningsvärda prestationer som är direkt relaterade till tjänsten.
 • Koppling till företaget: Visa att du känner till företaget eller organisationen och gör en koppling mellan dina kunskaper och erfarenheter och deras uppdrag, värderingar eller bransch. Genom att visa att du förstår och överensstämmer med deras mål kan du understryka att du passar för rollen.
 • Engagerande krok: Tänk på att inkludera en eller två övertygande meningar som lyfter fram dina unika säljargument eller nyckelkvalifikationer som gör att du sticker ut från andra kandidater. Det kan vara en specifik prestation, en relevant färdighet eller en erfarenhet som visar på ditt värde som potentiell medarbetare.
 • Övergång till huvuddelen: Avsluta introduktionen genom att smidigt övergå till huvuddelen av det personliga brevet, där du ger mer detaljerad information om dina kvalifikationer, erfarenheter och hur de stämmer överens med kraven för tjänsten.

Genom att följa dessa riktlinjer kommer ditt personliga brev att göra ett starkt första intryck och sätta scenen för resten av din ansökan.Följebrev Kropp

Tack för att du överväger min ansökan som engelsklärare vid din institution. Jag är mycket entusiastisk över möjligheten att bidra till att utbilda och inspirera eleverna och att hjälpa dem att uppnå sina mål.

Här är några av mina främsta kvalifikationer och erfarenheter som jag tror skulle göra mig till en värdefull resurs för din institution:

 • En stark akademisk bakgrund inom engelska, med en kandidatexamen i engelska litteratur från en ledande universitet.
 • Många års erfarenhet av undervisning i engelska som andraspråk, både nationellt och internationellt. Jag har arbetat med elever i olika åldrar och nivåer och har en beprövad förmåga att anpassa min undervisningsstil för att möta deras individuella behov.
 • Ett starkt fokus på interaktiv och engagerande undervisning, inklusive användning av moderna tekniker och verktyg för att främja lärande och kommunikation.
 • Ett engagemang för att främja kreativt skrivande och litteraturstudier, samt för att hjälpa elever att utveckla starka kommunikationsfärdigheter på engelska.
 • Ett välutvecklat sinne för mångkulturell förståelse och för att främja en inkluderande undervisningsmiljö där alla elever känner sig välkomna och accepterade.

Jag är övertygad om att min passion för undervisning och min förmåga att skapa en dynamisk och stödjande lärandemiljö skulle göra mig till en tillgång för er institution. Jag ser fram emot att få möjlighet att diskutera hur jag kan bidra till och berika ert utbildningsprogram.

Tack så mycket för er övervägande. Jag ser fram emot att höra från er snart.Gratis nära

Avslutningen och underskriften i ett personligt brev är ett sista tillfälle att lämna ett positivt intryck och bjuda in till vidare samtal. Så här ska avslutningen och underskriften i ett personligt brev se ut:

 • Sammanfattning av intresse: I det avslutande stycket sammanfattar du ditt intresse för tjänsten och upprepar att du är entusiastisk över möjligheten att bidra till organisationen eller skolan. Betona det värde du kan tillföra rollen och nämn kortfattat dina nyckelkvalifikationer eller unika försäljningsargument.
 • Uppskattning och tacksamhet: Uttryck din uppskattning för den tid och omtanke som läsaren har ägnat åt att granska din ansökan. Tacka för möjligheten att komma i fråga för tjänsten och uppge om du har bifogat ytterligare material eller dokument, t.ex. referenser eller en portfölj.
 • Uppmaning till handling: Avsluta det personliga brevet med en tydlig uppmaning till handling. Ange att du är tillgänglig för en intervju eller uttryck ditt intresse för att diskutera möjligheten ytterligare. Uppmuntra läsaren att kontakta dig för att boka ett möte eller lämna ytterligare information som kan behövas.
 • Komplimenterande avslutning: Välj en professionell och lämplig avslutning på ditt personliga brev, t.ex. "Med vänlig hälsning", "Bästa hälsningar" eller "Tack". Se till att avslutningen återspeglar den övergripande tonen och formaliteten i brevet.
 • Underskrift: Lämna utrymme för din egenhändiga namnteckning nedanför avslutningsfrasen. Skriv ditt namn med bläck och använd en läslig och professionell stil. Om du skickar in ett digitalt eller maskinskrivet personligt brev kan du helt enkelt skriva ditt fullständiga namn.
 • Skrivet namn: Skriv ditt fullständiga namn i ett tydligt och läsbart typsnitt under din namnteckning. Detta gör det enkelt att identifiera dig och säkerställer tydlighet om den handskrivna underskriften inte är tydlig.


Vanliga misstag att undvika när man skriver ett personligt brev Engelska lärare

När du skriver ett personligt brev är det viktigt att du presenterar dig på bästa möjliga sätt för potentiella arbetsgivare. Det finns dock vanliga misstag som kan hindra dina chanser att göra ett starkt intryck. Genom att vara medveten om dessa fallgropar och undvika dem kan du se till att ditt personliga brev effektivt lyfter fram dina kvalifikationer och sticker ut från konkurrenterna. I den här artikeln går vi igenom några av de vanligaste misstagen att undvika när man skriver ett personligt brev och ger dig värdefulla insikter och praktiska tips som hjälper dig att skapa en övertygande och slagkraftig introduktion som fångar rekryterande chefers uppmärksamhet. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller precis har börjat din karriärresa kommer du att öka dina chanser att lyckas i jobbansökningsprocessen om du förstår dessa misstag. Så låt oss dyka in och upptäcka hur du undviker dessa vanliga felsteg och skapar ett framstående personligt brev som får potentiella arbetsgivare att lägga märke till dig.

 • Failing to tailor the cover letter to the specific job and company
 • Using generic language and cliches
 • Not highlighting relevant experience and skills
 • Being too long-winded and not getting to the point
 • Not proofreading for grammar and spelling errors
 • Not following the application instructions or including requested documentsViktiga punkter för ett personligt brev Engelska lärare

 • Stark kommunikationsförmåga och förmåga att instruera och inspirera eleverna till att lära sig på ett engagerande sätt
 • Expertis inom ämnesområden som engelsk grammatik, litteratur och skrivande
 • Förmåga att skapa en inkluderande och stöttande lärmiljö för elever med olika bakgrund och nivåer av förmåga
 • Engagerad i att ständigt utveckla och anpassa undervisningsmetoder för att möta elevernas individuella behov och lärandestilar
 • Förmåga att samarbeta med kollegor och skolledning för att främja en positiv och produktiv arbetsplatskulturDet är dags att börja söka jobb. Se till att du visar framfötterna och får ditt nästa jobb med hjälp av resumaker.se.
Färdiga mallar som hjälper ditt personliga brev att sticka ut för rekryterare
Prova Resumakers professionella verktyg för att skapa personliga brev nu. Börja gratis!